BLOG

Experiencias de Calidade

Experiencias de calidade. Os inseparables. Artesanía alimentaria

SÁBADO 9 NOVEMBRO

12:30-13:15h. COMO A QUE SE PON NOS DERIVADOS CÁRNICOS CO SELO ARTESANÍA ALIMENTARIA

Cata-degustación presentada polos artesáns Jamones González e Embutidos Valentina

13:30-14:15h. HARMONÍAS DE QUEIXO E SIDRA ARTESÁNS

Presenta: Queixerías do Eume, Campo Capela e Biostore

Chef: André Arzúa- Espazo gastronómico Abella (Santiago de Compostela)

15:30-16:15h. OS INSEPARABLES DA ARTESANÍA ALIMENTARIA

Presenta: Mel de Liñares, Despensa de lujo e Castelo

16:30-17:30h. NA REPOSTERÍA TRADICIONAL. Degustación dirixida polos artesáns Torta de Sarria, Lenatt, Maruxas

Chef: André Arzúa- Espazo gastronómico Abella (Santiago de Compostela)

18:00-19:00h. CATA COMENTADA DE QUEIXOS ARTESÁNS

Presenta: Condado Paradanta, O Rexo e Campo Capela

19:15-20:00h. “EXPERIENCIAS DE CALIDADE” // Cata-degustación Queixo Cebreiro con mermeladas e mel artesás

Presenta: Queixería Castelo, labrega Mel e As Camposeiras

DOMINGO 10 NOVEMBRO

12:30-13:15h. ARTESANIA ALIMENTARIA. Degustación de embutidos de Porco celta con cervexa

Presenta: Cienporcel con Toupiña

13:30-14:15h. HARMONÍAS DE ARTESANÍA ALIMENTARIA. Degustación de queixos, productos derivados de pato e cervexa artesáns

Presenta: O Rexo, Ánades Galicia e Menduíña

Chef: André Arzúa- Espazo gastronómico Abella (Santiago de Compostela)

15:30-16:15h. SOBREMESA ARTESÁ. Requeixo das Neves con doces da Artesanía alimentaria

Presenta: Condado de Paradanta, Pura Mel e Xianas

16:30-17:30h. ”HORA DO TÉ”. Degustación con productos co selo da Artesanía alimentaria
Presenta: Jardín de té Pazo Quinteiro da Cruz, Maruxas e Sofragal

18:00-19:00h. “ARTE DOCE”. Degustación de xeados e otros doces artesáns

Presenta: Xearte Briggite, do Gaiteiro e Sacrapastas

19:15-20:00h.         “OURO DOCE”. O mel galego da Artesanía alimentaria

Presenta: Mel de Liñares, Labrega mel e Puramel sacra

LUNS 11 NOVEMBRO

12:30-13:15h. CATA COMENTADA DE QUEIXOS ARTESÁNS

Presenta: Marcos González, membro do panel de cata dos queixos de Galicia 13:30-14:15h.

13:30-14:15h. AUTÉNTICA!. COMO A ELABORACIÓN DE CONSERVAS

Presenta: Mareterra Conservas, Conservas do Támega

Chef: André Arzúa- Espazo gastronómico Abella (Santiago de Compostela) 15:30-16:15h.  “DESFRUTA CON “. Degustación deRequeixo, mel e mermelada artesáns

15:30-16:15h. “DESFRUTA CON «. Degustación de Requeixo, mel e mermelada artesáns

Presenta: Condado de Paradanta, As Camposeiras e Pura mel

16:30-17:30h. DEGUSTACIÓN DE XEADOS CON OUTROS PRODUCTOS DA ARTESANÍA ALIMENTARIA

Presenta: Xearte Briggite, Trasdeza Natur e Labrega Mel

18:00-19:00h. “DERIVADOS CÁRNICOS CON ALMA!». Cata-degustación

presentada polos artesáns jamones González, Cienporcel e Jamones Valentina

Comparte este contenido:
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad